11. 2. 2020 - Vojtěch Cigl

Turnaj mladších žáků v Malackách (9.2. 2020)

V neděli 9.2. vyrazlili naši mladší žáci na turnaj, který se odehrál v Malackách.

V neděli hráli mladší žáci turnaj v Malackách. Kluci odehráli první turnaj v "zahraničí" proti týmům zvučných jmen, přesto odehráli velice kvalitní zápasy.

První zápas odehráli proti nejsilnějšímu týmu. Celé utkání bylo vyrovnané a konečný výsledek 16:18 ve prospěch ŠKP Bratislava byl férový.
Druhý zápas proti domácím Malackám byl na začátku jasně v režii domácích, kteří si vybudovali až pětibrankový náskok. Naše kluky to nezlomilo. Trpělivostí a zlepšenou hrou vybojovali šťastné, ale zasloužené vítězství, když vstřelili branku čtyři vteřiny před koncem utkání. Skóre vyznělo ve prospěch Kéniku poměrem 20:19.
Poslední zápas hráli kluci proti týmu Agrokarpaty Pezinok. Začátek patřil soupeři, který utekl do tříbrankového vedení. Naši kluci opět nesložili zbraně a bojovností se dotáhli na nerozhodný stav. Těsná prohra 13:14 ovšem nebolí, protože v tomto utkání předvedli naši borci nejlepší obranu ze všech týmů. K vítězství bylo potřeba proměnit aspoň polovinu z neproměněných gólových šancí.
Proto patří všem klukům velké díky za předvedenou hru a bojovnost. Poděkování paní Koskové za krásné a chutné občerstvení!