středa 8. 11. 2023 - | Filip Chalupa

Po výhře nad Novým Veselím jsme v semifinále Českého poháru!

STAREZ Aréna Vodova (malá hala)
středa 8. 11. 2023 | 17:30

SKKP Handball Brno

30:22
(16:12)

TJ Sokol Nové Veselí

TOP 3 střelci

Kukulovski 5, Vomáčka 4, Žvak 4

Sestava

Pyško, Furman - Matsuoka, Kocich, Huska, Tóth, Flajsar R., Erbes, Vomáčka, Kukulovski, Žvak, Janda, Kolečkář, Stein, Zahradníček, Vukičevič

Vyloučení

2:3

Sedmimetrové hody

0/2 : 1/1

Diváci

250

TOP 3 střelci

Honc 4, Krejz 4, Flajsar D. 3

Sestava

Štohanzl, Schams - Flajsar J., Štěpán, Halíček, Navrátil, Popela, Flajsar D., Melichar, Duroň, Krejz, Gregorovič, Tomášek, Honc, Svoboda, Šůstek

Díky výhře nad Novým Veselím, stejně jako minulou sezónu, budeme hrát semifinále Českého poháru!

Úvod utkání zvládli lépe hosté z Vysočiny a na konci 6. minuty vedli již 4:1. Jenže potom se Nové Veselí dalších 6 minut neprosadilo a Luka Vukićević otočil skóre ve prospěch Kéniku na 7:5. Královo Pole do přestávky svůj náskok ještě mírně navýšilo a rázem byl stav utkání 16:12. Po změně stran byl k vidění stejný obrázek jako ke konci první půle. Královopolští házenkáři měli utkání pod kontrolou a dovedli ho do vítězného konce.

Zajímavost utkání:Brno pokračuje ve skvělých výkonech a to jak v Českém poháru, Evropském poháru, tak i v Chance Extralize. Z osmi posledních zápasů prohrálo jediný a dokazuje tak, že hraje ve velké pohodě.

Nejlepší střelec: Severomakedonský Dejan Kukulovski, který působí v brněnském Kéniku druhou sezonu, se jako jediný hráč zapsal do střelecké listiny v pěti případech. Celkově si tak v sezoně polepšil v českých soutěžích na 32 branek.

Mládí vpřed: Teprve sedmnáctiletý Tomáš Vomáčka z Brna odehrál v Chance Extralize pouhé tři zápasy. Shodou okolností všech svých pět branek v nejvyšší soutěži nastřílel proti Novému Veselí a tentokrát zacílil přesně čtyřikrát. Na straně hostů stejný počet branek zaznamenali Jaroslav Honc a Lukáš Krejz.

Co výsledek znamená: Brno pokračuje v krasojízdě a nezastavuje ani v Českém poháru!

Semifinále se odehraje 6.12., o soupeři Vás budeme informovat v pondělí 13.11.!

STAREZ Aréna Vodova (malá hala) 
pátek 19. 4. 2024 | 18:00

SKKP Handball Brno
33:26
(20:15)

Dukla Praha
Sportovní centrum Řepy 
sobota 27. 4. 2024 | 15:00

Dukla Praha

VS

SKKP Handball Brno